Om meg

Bildet mitt
Oslo, Norway
Jeg ønsker å fange øyeblikk der bildene kan fortelle mer enn ord. Min fotoblogg viser noen bilder som jeg har tatt på min vei.

mandag 9. mai 2011

Birds on wire

St.Olavs plass, april 2011

5 kommentarer:

 1. Hei!!
  Altså, misforstå meg rett, men jeg må bare le av noen av bildene dine her - jeg føler vi har vært på samme foto-tur og brukt de samme øynene!! :D Hehe...overraskende mange av de bildene over dette innlegget er nesten identiske med flere av de jeg har tatt siste tiden. Ble overrasket!! Nå skal det KJAPT legges til at dine er av mye bedre kvalitet og hakket flottere - veldig inspirerende!

  Jeg elsker foto og den hobbyen har hjulpet meg gjennom min brystkreft-periode siste året, jeg bruker kun min lille kjære Ixus når jeg knipser - speilreflekskamera står på ønskelisten når min bursdag nå kommer opp i juni ;)

  Kjempefin fotoblogg - jeg vil også lage en!!! Takk for at du deler fine bilder og motiver :)

  Nett-klem fra Kaja :)
  http://playful-karianne.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Hei Kaja, dette var en inspirerende tilbakemelding å få - tusen takk:) Så utrolig morsomt at vi har vandret rundt og fanget like øyeblikk. Foto-hobbyen har også hjulpet meg gjennom kreften. Det er veldig givende å ha en liten boble å rømme inn i der man kan boltre seg i kreative tanker. Da forsvinner dagligdagse bekymringer for en stund.

  Ja, skaff deg et speilreflekskamera:) Det er så moro å ta bilder med et supert kamera. Jeg tar bilder med Canon EOS 7d, men det finnes billigere varianter også hvis du velger de kameraene uten video-funksjon. Min erfaring er at Sigma linser er av bra kvalitet, de er også billigere enn Canon. Jeg har startet med en "18-200 linse", noe som betyr at du enkelt kan ta bilder på nært hold, men også på lang avstand. Da får du alt i ett. Nå sparer jeg til å kjøpe meg vidvinkel-linse - blir moro å teste ut det:)

  Jeg er inne og ser på bloggen din av og til og du skriver utrolig bra. Du burde skrive en bok du. Du skriver på en måte som virkelig fanger interessen. Konkret og kunstnerisk, uten at det blir klisjefylt. Well done!

  Og du, det er bare å sette igang med fotobloggen din. Jeg tar av og til bilder med mobilen også jeg, så man trenger ikke et fancy kamera for å starte. Og med dine fine tekster hadde det vært perfekt med bilder også. Heia deg:)

  Igjen takk for god tilbakemelding på bildene. Det er kjekt å vite at bildene kan være til inspirasjon for andre:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei igjen!
  Ser du har vært i nabolaget mitt på Sagene også ;)

  Jeg knipser faktisk ganske ofte med mobilen, blir overraskende bra bilder av det. Og kjekt og lettvint.

  Jeg er nå litt igang med prosjekt fotoblogg (http://playful-photo.blogspot.com/), får jobbe mer med designet siden! Greit å ha ett sted å legge ut bildene, tipper mine Facebookvenner er møkkalei alle mine album der inne :D

  Tusen takk som kommenterer skriving, og når du nevner det så har jeg litt skriveprosjekt på gang der...håper på napp! Rørende mange har sagt som du sier, at jeg bør skrive noe - så når jeg allikevel sitter her på AAP uten annen inntekt grunnet kreft-helvete så kan jeg vel likesågodt prøve meg på andre prosjekter så lenge....

  NOE godt bør det da komme ut av å bli rammet av kreft, syns du ikke.... ;)

  Håper helga di har vært knall!

  Klem tilbake

  SvarSlett
 4. Hei hei!

  Jeg var inne og tok en titt på bildene - kjempebra synes jeg! Du har blikk for gode motiv. Så kjekt å høre at du skal fotoblogge - du kommer til å elske det. Da kan du utrykke deg på flere arenaer. Bilder sier ofte mer enn ord. Og hvis det blir noe av bokplanene dine, kan du garantert få bruk for fotothobbyen din også. Jeg skal følge med og kjøpe boka di når den tid kommer;-)

  Kanskje vi møtes en dag og kan lage noen fotoprosjekt sammen - det hadde vært moro.

  Uansett; ta alltid med deg kamera, du vet aldri når det perfekte "kodak-moment" dukker opp:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Tro meg, lille Ixus er fast inventar i alle vesker og lommer. Jeg tar bilder på trikken, på jobb og på tur. Jeg elsker sånne små øyeblikk man går forbi "hvor-som-helst".

  Ja, har faktisk prøvd å involvere egne bilder i bokprosjekt - foreløpig er mest oppe i hodet. Må lufte det med rette kontakter først. Venter på tilbakemeldinger... Spennende.

  Fotoprosjekt hadde vært gøy! Bare at da kommer jeg til å bli så EKSTREMT misunnelig på kamera ditt og helt legge opp fotohobbyen min, hehe. Hadde det ikke vært for at NAV bestemmer alt for øyeblikket, så hadde jeg investert i kamera. Det er sånn terapi for meg at the moment, som du skriver så blir det en boble å lukke seg inn i.

  Min greie er svart/hvitt-foto. Motivene blir så annerledes uten farger. Enkle, rene og magiske. Liker kjempegodt de dansebildene du har tatt. Action-bilder.... Utrolig kule!

  Min mailadresse er forresten kaja1974@hotmail.com.

  Klem

  SvarSlett

Bloggarkiv